Herorganisatie Devotion

Covid19 heeft een serieuze impact op onze werking, zowel op vlak van organisatie, financiën als op “de goesting om les te blijven geven”. Het was voor onze medewerkers en docenten een jaar vol aanpassen, puzzelen, trekken en sleuren, opnieuw aanpassen en weer opnieuw aanpassen. We liepen tegen onze persoonlijke grenzen aan waardoor beslissingen genomen moeten worden.

  • Jammer genoeg zullen we eind mei afscheid moeten nemen van enkele docenten die we heel hard gaan missen. We begrijpen en respecteren hun beslissing en wensen hun het allerbeste toe! 1000x dankjewel! 
  • We laten het grote Devotion los en keren terug naar de oorspronkelijke doelstelling van deze vzw: het aanbieden van kwaliteitsvolle danslessen in een familiale warme sfeer. Waar dansers geen nummers zijn en iedereen mag komen genieten van dans. Bijgevolg zullen niet alle lessen van dit seizoen ook volgend seizoen aangeboden worden. 
  • Naast de wekelijkse danslessen zullen ook de danskampjes blijven bestaan alsook de mogelijkheid om de zaal in Rillaar te huren voor feestjes. 

Afsluiten doen we met een hele grote DANKJEWEL voor al onze dansers en hun ouders die vorig schooljaar en ook dit seizoen geduld en begrip tonen. Ook voor jullie was dit een jaar vol aanpassen. Ook voor alle medewerkers en docenten: 1000x DANKJEWEL