Hoe lees ik de lessenrooster?

De letters “A, B, C, H1, H2” in de kolom “naam” verwijzen naar unieke groepen. De opdeling in niveau vind je bij de kolom “doelgroep”.

Dansen op niveau?

Ja hoor! De leeftijden in de lessenrooster zijn de richtleeftijd dat nodig is voor een bepaalde groep. In samenspraak met de docent kan je altijd in een oudere of jongere groep aansluiten zodat je toch voldoende uitdaging hebt.

Hoe bieden we kwaliteit?

We werken met kleinere groepen. Onze docenten zijn allemaal pedagogisch geschoold (leerkrachten, dansopleiding) en volgen bijscholingen)

Recreatief of competitief?

Alle lessen hebben een recreatief karakter. Doch verwachten we wel dat dansers zich engageren voor een volledig dansseizoen en wekelijks naar de les komen. Lukt dit een keertje niet (feestje, communie, vakantie, school-uitstap, ziekte) verwittig je hiervan de docent.

Wil je graag dansen op wedstrijden? YES! Dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Met selectiegroepen nemen we deel aan wedstrijden van Danssport Vlaanderen in de stijlen Disco, Streetdance en Modern. Interesse? Spreek je docent hier over aan.