Devotion Academy biedt danslessen aan voor jong en oud(er): peuters, kleuters, kinderen van de lagere school, tieners en volwassenen. Wil je je uitleven op muziek, plezier maken,… dan vind je bij ons vast wel jouw ding in 1 van de vele dansstijlen.

Onze docenten staan garant voor danslessen van hoge kwaliteit. Je goed voelen en amuseren staan op de eerste plaats, maar uiteraard zal ook de nodige discipline niet ontbreken.

Onze danslessen beginnen steeds met de noodzakelijke opwarming en stretching. Daarna leren de dansers verschillende leuke choreo’s. 

Voor al onze danslessen vragen we om gemakkelijke, sportieve kledij aan te doen. Voor sommige dansstijlen, zoals bv ballet, wordt er een verplichte outfit opgelegd. Meer informatie hierover krijg je bij aanvang van de lessenreeks.

Onze danslessen worden gegeven in Danszaal Devotion Academy te Rillaar, Diestsesteenweg 290/2, alsook in Danszaal Sportschuur, Sint Maurusstraa 2 te Holsbeek: Danszaal Sportschuur Holsbeek – Sint Maurusstraat 2. Onze lessen breakdance gaan door in het Buurthuis te Nieuwrode, Dorp 7.