Dansstudio Devotion VZW werd opgericht in december 2009 door Annerose Janssens: een jonge meisjes droom die werkelijkheid werd.

Op heden is het dagelijks bestuur in handen van Kristel Van Pee en Annerose. Met de hulp van lesgevers en medewerkers geven zij vorm aan de dansschool: een plaats waar iedereen zich thuis mag voelen.

Meer dan danslessen: danskampen, kinderfeestjes, body en soul lessen

Meer dan 8 jaar geven we danskampen tijdens schoolvakanties. Hierbij richten we ons voornamelijk op kleuters. Onze danszaal in Rillaar kan je huren voor o.a. kinderfeestje. Naast danslessen hebben we ook kinderyoga, multimove, Zumba en Pilates in ons aanbod.

Lidgelden en kledijvoorschriften
 1. Danslessen voor kleuters: €130
 2. Danslessen voor kids en jongeren: €160
 3. Danslessen voor volwassenen €180
 4. Kortere reeksen: zie lidgelden in lessenrooster
 5. Kortingen vanaf 2, 4 en 6 lessen (zie inschrijvingsformulier) per gezin
 • Ballerimini, klassiek ballet: uniform verplicht aan te kopen via Ritmik BVBA of in de dansschool
 • alle andere lessen: sportieve kledij, proper schoeisel (geen schoenen van buiten in de danszalen!), voor meisjes: haar uit het gezicht.
 • Voor je zelf kledij aankoopt, informeer bij de docent om foute aankopen te vermijden!
 • Mogelijkheid om topjes, sweaters, T-shirts en sportleggings met Devotion logo aan te kopen. Verkoopmomenten: eind september en in januari.
Goede huisregels maken goede vrienden.
 1. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het jaarlijkse lidgeld (zie lidgelden per les in lessenrooster).
 2. Ons dansseizoen loopt van september tot eind mei (eventuele inhaallessen tijdens de maand juni zijn mogelijk), geen lessen tijdens schoolvakanties en op wettelijke feestdagen. Ieder lid ontvangt een gedetailleerde kalender na betaling van het lidgeld.
 3. Het betaalde lidgeld wordt niet terugbetaald. Kan je omwille van medische redenen de lessen – tijdelijk – niet verder zetten? Dan krijg je een waardebon van het resterende bedrag (na voorlegging van doktersattest) voor het huidige en volgende dansseizoen.
 4. Wij verzekeren al onze leden en vrijwilligers via Danspunt (verzekeringsfonds: Arena): polisnummer: L.O. 1.119.493 en B.A. 1.119.494
 5. Foto’s, video- of geluidsopnames tijdens de danslessen of activiteiten kunnen enkel en alleen na uitdrukkelijk toestemming van de lesgever of het bestuur. Deze opnames verspreiden op social media is verboden!
 6. Respect voor lesgevers, andere dansers, medewerkers en materiaal vinden wij heel belangrijk. Inbreuken hierop kunnen leiden tot uitsluiting van dat lid.
 7. Het volledige overzicht van onze algemene voorwaarden vind je op de inschrijvingspagina. Schrijf je in, verklaar je je akkoord met het reglement.
Waar dansen we?
 • 3220 Holsbeek: Danszaal Sportschuur Holsbeek – Sint Maurusstraat 2
 • 3221 Nieuwrode: Buurthuis Nieuwrode – Dorp 7
 • 3202 Rillaar: Danszaal Devotion Academy – Diestsesteenweg 290/2
Contact?
 • Maatschappelijke zetel: Gobbelsrode 89, 3220 Holsbeek
 • Tel: 0493/123.151 (bereikbaar ma – di – do – vrij van 18u – 21u)
 • E-mail: info@dansstudiodevotion.be
 • Ondernemingsnummer: Dansstudio Devotion VZW 821.021.856
 • BTW nr.: BE0821.021.856 – RPR Leuven

Volg ons op FB: https://www.facebook.com/DevotionAcademy/