Dansstudio Devotion VZW werd opgericht in december 2009 door Annerose Janssens. Tot op vandaag blijft Annerose de drijvende kracht achter de dansschool. Dit combineert ze met haar voltijdse job in de sociale sector.

Doorheen de jaren groeide Devotion uit tot een dansschool waar meer dan 400 dansers wekelijks van dans kwamen genieten… en toen kwam corona… een letterlijke stop van de dagelijkse routine.

Nu keren we terug naar onze basisdoelstelling waarvoor Dansstudio Devotion opgericht werd: de droom van een kwaliteitsvolle kleinere warme dansschool waar iedere danser telt. Een plaats waar iedereen zich thuis mag voelen en van dans kan genieten.

Meer dan danslessen…

Meer dan 10 jaar geven we danskampen tijdens schoolvakanties. Hierbij richten we ons voornamelijk op kleuters. Onze danszaal in Rillaar kan je huren voor o.a. kinderfeestje. Naast wekelijkse danslessen bieden we ook korte lessenreeksen (kinder)yoga aan en organiseren we workshops op vraag.

Lidgelden en kledijvoorschriften
 1. Danslessen voor kleuters ’45: €120
 2. Balletlessen voor kleuters ’45: €135 (kleine groepen)
 3. Danslessen voor kleuters ’60: €150
 4. Overige danslessen ’60: €180
 5. Kortere reeksen: zie lidgelden in lessenrooster
 6. Kortingen vanaf 2, 4 en 6 lessen (zie inschrijvingsformulier) per gezin
 • Ballerimini, klassiek ballet: uniform verplicht aan te kopen via Ritmik BVBA
 • Voor je zelf kledij aankoopt, informeer bij de docent om foute aankopen te vermijden!
 • Mogelijkheid om topjes, sweaters, T-shirts en sportleggings met Devotion logo aan te kopen. Verkoopmomenten: eind oktober en in januari.
Goede huisregels maken goede vrienden.
 1. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het jaarlijkse lidgeld (zie lidgelden per les in lessenrooster).
 2. Ons dansseizoen ’21-’22 loopt van 13 september tot en met 29 mei (eventuele inhaallessen tijdens de maand juni zijn mogelijk), geen lessen tijdens schoolvakanties en op wettelijke feestdagen. Ieder lid ontvangt een gedetailleerde kalender na betaling van het lidgeld.
 3. Het betaalde lidgeld wordt niet terugbetaald. Kan je omwille van medische redenen de lessen – tijdelijk – niet verder zetten? Dan krijg je een waardebon van het resterende bedrag (na voorlegging van doktersattest) voor het huidige en volgende dansseizoen.
 4. Wij verzekeren al onze leden en vrijwilligers via Danspunt (verzekeringsfonds: Arena): polisnummer: L.O. 1.119.493 en B.A. 1.119.494
 5. Foto’s, video- of geluidsopnames tijdens de danslessen of activiteiten kunnen enkel en alleen na uitdrukkelijk toestemming van de lesgever of het bestuur. Deze opnames verspreiden op social media is verboden!
 6. Respect voor lesgevers, andere dansers, medewerkers en materiaal vinden wij heel belangrijk. Inbreuken hierop kunnen leiden tot uitsluiting van dat lid.
 7. Het volledige overzicht van onze algemene voorwaarden vind je op de inschrijvingspagina. Schrijf je in, verklaar je je akkoord met het reglement.
Waar dansen we?
 • 3220 Holsbeek: Danszaal Sportschuur Holsbeek – Sint Maurusstraat 2
 • 3221 Nieuwrode: Buurthuis Nieuwrode – Dorp 7
 • 3202 Rillaar: Danszaal Devotion Academy – Diestsesteenweg 290/2
Contact?
 • Maatschappelijke zetel: Madestraat 53, 2230 Ramsel
 • Tel: 0493/123.151
 • E-mail: info@dansstudiodevotion.be
 • Ondernemingsnummer: Dansstudio Devotion VZW 821.021.856
 • BTW nr.: BE0821.021.856 – RPR Leuven

Volg ons op FB: https://www.facebook.com/DevotionAcademy/